De leiding van hét vakantiekamp

De leiding van Hét Vakantiekamp bestaat uit jonge, enthousiaste vrijwilligers tussen 17 en 35 jaar die naast studie of werk veel tijd vrijmaken voor het zomerkamp. Vaak hebben zij affiniteit met de doelgroep: in het dagelijks leven werkt een groot aantal leiding in de verzorging of in het onderwijs.

Het team gaat goed voorbereid op pad: kennis van EHBO en koken voor grote groepen is aanwezig. Maar bovenal zorgt zij door haar ervaring voor een leuk programma en een geweldige kampsfeer!

leiding kamp

De leiding van 2021. Beginnend vooraan (met de klok mee): Risal, Jamie, Michelle, Sander, Esmeralda, Danillo, Rosa, Walle, Anita, Eliza, Lieve, Randy, Dean, Rohan, Nienke, Nina, Oscar, Cees & Freek.

Iedere leeftijdsgroep heeft 5 à 6 leiding. Elk team bestaat uit een goede mix van ervaren en nieuwe leiding (veelal oud-deelnemers).  Dit zorgt voor een unieke sfeer en het staat garant voor een onvergetelijke kamp voor deelnemers en leiding! De vrijwilligers zijn ondanks hun ervaring en enthousiasme niet opgeleid voor het begeleiden van kinderen met gedrags- of ontwikkelingsproblemen. Voor deze doelgroep worden door andere organisaties speciale kampen georganiseerd, waarover u meer informatie kunt verkrijgen bij de kampcoördinator. Wilt u meer weten over ons leidingteam? Neem dan gerust contact op met de coördinator van het zomerkamp of met de hoofdleiding van de betreffende leeftijdsgroep.